söndag, juli 22, 2007

Black Power (Coffee)

Inspiration från Danmark, dansk rapp svänger ju =) Intressant namn på bandet också ;-)
Per Vers - Black Power:

Ps. Hoppas ingen blir för kaffesugen nu? =) Ds.
Bild Wikipedia.

Mvh,
Per

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

mycket intressant måste jag säga, haha.

23 juli, 2007 16:21  
Anonymous Anonym sa...

Jo jag var på båten och jobbade! Jättekul men ganska slitigt. Ska dit på söndag igen och då åker vi från skärhamn till lysekil och sen till göteborg som är sista "anhalten". Jag har vart ombord och jobbat en hel del men inte fått segla något :/ Va tyckte du då? Visst är hon snygg? ;)

24 juli, 2007 22:07  
Blogger Per sa...

Hej Klara,
Tack för att du tycker det ;)
Är du en kaffedrickare? Det är inte jag kan man säga. Dricker mest när jag blir bjuden. Har inget emot kaffe men dricker det sällan.

Ha det bra.

PH

25 juli, 2007 13:56  
Blogger Per sa...

Hej Sara,

Tack för din kommentar.
Jag såg dig inte där? =) Hur är det att jobba på båten? Jag förstår att det är ganska slitigt :) Men det är ju en upplevelse för livet kan man ju säga. Något betalt får ni ju också.. Men det är verkligen ett jobb ute i det fria. Frisk luft och sol på näsan är aldrig fel. Jobbigt om man blir sjösjuk haha.

Jag var på båten ca 1,5 timma. Kul att fota och se allt man kunde få se på visningen i Uddevalla.

Lycka till med resan från Skärhamn till Lysekil och sen till Göteborg. Jag har seglat lite själv också. Dels på seglarläger när jag var yngre och sen har jag seglat i Grekland mellan öarna. Men att få segla med Ostindiefararen slår ju ALLT =)

Vad elakt att du inte har fått seglat nått hehe. Du jobbar på båten när den är i land eller? Sen när det inte går att segla får man ju använda motorn =)

Jag hoppas att vinden vänder för dig och att du får vara med när alla segel är uppe och det enda man hör är havet som skvalpar mot båten.

Det var en riktigt fin BÅT!!! Mäkta imponerande. Jag har sett dokumentär om båten. Alla nitar (spikar) är handgjorda som har spikats in i båten, går ju åt tusentals såna. Alla rep är handgjorda. Hela båten är ju handgjord :) Ett Svenskt mästerverk!!!

Alla gånger, håller med dig. Hon är verkligen snygg! Götheborg är ju en skönhet på de sju haven ;)

Ha det bra och segla lugnt!

Kram

25 juli, 2007 15:19  

Skicka en kommentar

<< Startsida