lördag, augusti 04, 2007

Uppdaterat format på bilderna i min blogg

Hallå!
Idag är en varm och solig dag =)
Jag har inte solat idag men dock fixat lite annat här hemma. Vattnat blommor, gått ut med soporna och diskat. Duktig jag är ;) Ikväll blir det nog att se på Ingmar Bergman dokumentären del 3. Någon bra film tänkte jag riva av senare under kvällen, men först dokumentären.

Jag har uppdaterat bilderna på min blogg. De är nertagna i storlek med ca 60% så de blir mindre när man öppnar dem. Annars blir det så mycket skrollande med bilderna när man trycker på dem. Ny sida öppnas på de flesta bilder i min blogg. Bildernas kvalité blir givetvis något sämre men man ser i alla fall vad motivet förställer =) Sedan en tid tillbaka har jag också angivet källan till vart bilderna kommer ifrån. Övriga bilder är såna som jag har tagit själv som inte är källangivna.

BloggRegistret.se
och Blogglista.se är två nya sidor som sorterar bloggar m.m. som jag nu är med i. RÖSTA på mig genom att trycka på respektive knapp i detta inlägg eller längre ner i min blogg (ovanför klockan), då blir jag glad =) Passa på att rösta på de andra sidorna som sorterar bloggar som jag är med på också. Tryck på respektive knapp-bild (vid klockan längre ner på bloggen) för att komma till de hemsidor som sysslar med att kategorisera bloggar m.m. Min blogg har haft över 2300 besökare. Det tickar på uppåt!
Med detta inlägg har jag nu skrivit totalt 60 inlägg på min blogg. Fler kommer..

Trevlig lördagskväll.